Expositie The Red Women t/m 30 april

Expositie “The Red Women” met schilderijen en tekeningen van Paula dos Santos is van 16 t/m 30 april te zien in de Oosterkerk. De officiële opening is op maandag 24 april van 18.00-20.00 uur.

Er zijn vrouwen in lege ruimtes te zien, weergegeven in verschillende tinten rood. Ze hebben een krachtige uitstraling maar lijken gespannen, koud en afwezig. De vrouwen hebben geen gezicht, ze zijn anoniem. Het lijken robots te zijn. De vrouwen zijn op zoek naar iets, maar niemand weet wat dit werkelijk is. Ze laten zichzelf zien, maar zijn leeg van binnen en lijken geen inhoud te hebben. Ze zijn de soldaten van onze tijd op zoek naar iets dat ze zijn kwijt geraakt, iets dat ze terug willen.

Open van maandag t/m zondag van 15:00-18:00 uur.
Let op: op vrijdag 21 april later open i.v.m. het vrijdagmiddagconcert; op zondag 23 april gesloten.

Meer informatie
Over Paula dos Santos