Einde beheer en concertreeks

Het einde van onze concertserie met laagdrempelige concerten is helaas in zicht. Wethouder Touria Meliani is akkoord gegaan met de verkoop van de Oosterkerk aan Stadsherstel NV. Stadsherstel heeft een overeenkomst getekend met het Balletorkest en de Protestantse Kerk Amsterdam voor het toekomstig gebruik van het gebouw. Dat betekent dat op 31 maart na 36 jaar onze beheerstaak eindigt. Onduidelijk is gebleven hoe de Stichting Oosterkerk concerten zou kunnen blijven organiseren na de verkoop.

Afscheidsconcerten

We gaan op een mooie manier afscheid nemen: met veel muziek! Van een kindervoorstelling/-workshop met een bonte verzameling zelfgemaakte instrumenten tot een ligconcert bij zonsopkomst met poëzie en ontbijt!

Te gast zijn onder meer Konstantyn Napolov, Helena van Heel, Wasim Arslan, Trio Roadrunner, Ketevan Sharumashvili en Sinta Wullur met haar Global Gongs Ensemble. De toegang is gratis en iedereen is welkom, nodig vooral anderen uit! 

Los van deze afscheidsconcerten staat er deze maand natuurlijk nog veel meer gepland. Voor een compleet en actueel overzicht van de komende activiteiten, zie de agenda op onze website.