Livestream Oosterkerk

Zondag 21 juni om 12:00 uur zenden wij via deze pagina het koffieconcert door Trio Roadrunner live uit.

Trio Roadrunner is een jong ensemble, opgericht als ‘pool’ om te experimenteren met nieuwe muzikale ideeën, eigen composities en concertvormen. De groep richt zich niet alleen op hedendaagse muziek maar houdt er ook van om volksmuziek, lichte muziek en klassieke muziek te spelen, al dan niet behoorlijk bewerkt.

Tijdens dit concert op de langste dag van het jaar, klinken gloednieuwe stukken uit 2020, zoals een nieuw stuk van de Iraanse componist Farshid Samandari. Verder klinkt een aantal bewerkte lichte stukken uit onder andere Nederland en Griekenland. Ook midzomer zelf zal niet onaangeroerd blijven.

Het programma:

Daglicht (2020) – Erica Roozendaal
Slipping Away (2020) – David Evans
Auf einer burg (1814) – Schumann
Silence (1987) – Charlie Hayden
Realejos (2020) – Luiz Castelões
Then Se Thelo Pia (trad.)
Birds, autumn, Pain (2019) – Farshid Samandari
Magnetism (2019) – Noah Max

De uitvoerenden:

Roadrunner
Michel Marang – klarinet
Erica Roozendaal – accordeon
Antonis Pratsinakis – cello

Donatie

Het concert is gratis te bekijken maar een donatie kunnen wij goed gebruiken. Je donatie kan je overmaken naar rekening:
NL25 INGB 0003 1784 54 t.n.v. Stichting Oosterkerk o.v.v. donatie roadrunner
Alvast bedankt!