Fee Reynaert

Singer-songwriter

In de Oosterkerk:

Biografie

Zangeres en dichteres Fee sorteert haar innerlijke dialogen. Ze deelt op kwetsbare wijze haar verhaal door middel van Nederlandstalige nummers, waar verschillende muziekstijlen en poëzie samenkomen. De luisteraar komt heel dichtbij en maakt deel uit van haar vragen en vondsten.

Fee komt uit Amsterdam-Oost. In 2013 koos zij voor het conservatorium als professionele speeltuin, waar ze alles wilde leren zingen wat ze voelde. De behoefte om vrij te componeren bleef altijd overeind staan en resulteerde in een eigenzinnige Nederlandstalige set, waarin ze zich harmonisch en tekstueel laat leiden door autobiografische gebeurtenissen. Met deze show trok ze samen met haar band in 2019 de aandacht van het publiek tijdens het Fringe Festival in Delft, waar zij door het publiek werd genomineerd voor de publieksprijs. Datzelfde jaar startte zij als performer bij wijzijnDOX, waar ze de cross-overs in muziek, woordkunst en acteren onderzocht.

Dit jaar is Fee bezig met het ontwikkelen van haar debuut EP. De opnames vonden plaats in oktober 2020, gefinancierd en gesteund door o.a. een crowdfunding, het VSB Fonds en het SENA Muziekproductie Fonds. Op 22 september 2021 brengt zij haar eerste single VANAF HIER uit. Deze zomer was ze te zien op het Boslab Theaterfestival en het West Beach Filmfestival in Amsterdam.

www.feereynaert.com
www.instagram.com/fee.reynaert/
www.facebook.com/feereynaert/

 

Foto: Nosh Neneh