zaterdag 11 december 2021 13:00-14:45 uur

Haar EP zal pas in het voorjaar van 2022 echt verschijnen. Maar nog voordat de herfst aan zijn winterslaap begint, nodigt Fee je uit in de Oosterkerk.

Op 11 december presenteert zij voor een select gezelschap van supporters, donateurs en toekomstige luisteraars voor het eerst haar debuut EP Vanaf hier.

Het afgelopen jaar stond in het teken van onderzoek, opnames, en het uitbrengen van de composities waar ze al een tijd op broedt. Met steun van een crowdfunding en verschillende fondsen is zij samen met een goed gezelschap muzikanten in oktober 2020 de studio in gedoken.

Op 11 december presenteert Fee samen met een volledige band en strijkers voor het eerst haar EP. Verwacht poëtische teksten gedragen op harmonisch verrassende melodieën en arrangementen gevuld met hints uit de latin percussie, klassiek strijkkwartet en dromerige gitaarsounds.

Voor het concert zal je worden rondgeleid door een luisterexpositie, waar je een persoonlijk inkijkje zult krijgen in hoe zo’n EP tot stand komt. Neem daarom je eigen koptelefoon/oordopjes mee!

Kom langs op deze pre-release party voor een bijzondere zaterdagmiddag.
De koffie, thee en soep staan klaar!

 

 

Tijden

13:00-14:00 uur – Luisterexpositie (je kunt het hele uur inlopen)
14:00-14:45 uur – Concert

 

Kaartverkoop

Kaarten a €12,50 zijn te koop via https://www.ticketkantoor.nl/shop/VANAFHIER
UITVERKOCHT

www.feereynaert.com
www.instagram.com/fee.reynaert/
www.facebook.com/feereynaert/

 

Tijdens dit concert zullen video-opnames worden gemaakt.
Gesteund door het AFK Fonds.

Foto (uitsnede): Nosh Neneh

Uitvoerenden