vrijdag 8 maart 2019 20:00-21:30 uur

Trio Solas bestaat uit tenor Philip Keegan, hoorniste Hannah Miller en pianiste Éadaoin Copeland. De drie Ierse muzikanten treden al jarenlang samen in verschillende combinaties op sinds ze elkaar ontmoetten in het Royal Irish Academy of Music Symphony Orchestra.

Sinds het vormen van Trio Solas, zijn hoogtepunten de concerten in St.Ann’s Church, Dublin, St.Iberius’ Church, Wexford als onderdeel van de Music in Wexford Summer Series en Holmpatrick Church, Skerries.

Trio Solas speelt op 8 maart onder andere werk van Schubert, Schumann en Strauss. Het programma omvat belangrijke werken geschreven voor deze bijzondere bezetting, arrangementen voor trio en een aantal duo-stukken.

 

Concerten in de Oosterkerk

Minstens drie keer per maand is er een gratis concert in de Oosterkerk. Op één zondagmiddag van de maand een koffieconcert en op de eerste dinsdagavond en één vrijdagmiddag van de maand treden (oud-)studenten van het Conservatorium van Amsterdam op. Deze concerten worden naast subsidie van de Werkgroep Kunst & Cultuur Oostelijke Binnenstad mogelijk gemaakt door uw vrijwillige bijdrage.

Uitvoerenden