zondag 20 november 2016 16:00-17:00 uur
Ramon van Engelenhoven

Op zondagmiddag 20 november geeft Ramon van Engelenhoven, de winnaar van het Young Pianist Concours 2015, een benefietconcert ten bate van muziekles voor kinderen. Met een Leerorkest krijgen kinderen op de basisschool de kans – vaak voor het eerst – om muziek te maken op een instrument. Het landelijke Instrumentendepot Leerorkest voorziet scholen van muziekinstrumenten. Ramon van Engelenhoven biedt in samenwerking met de actie ‘Klassiek Geeft’ van Radio 4 dit concert aan. De actie heeft afgelopen juni 1.024 instrumenten opgeleverd en 74.925 euro opgebracht!

 

“U kunt ook bij dit unieke benefietconcert zijn. Mooie muziek beluisteren en daarmee kinderen blij maken als ze straks zelf muziek kunnen gaan maken,” – organisator Vital van Looveren

 

PROGRAMMA
Composities van Chopin, Debussy en Liszt (onder voorbehoud)

 

Zondag 20 november 16.00-17.00 uur. De deur is open vanaf 15 uur. Er is koffie en thee verkrijgbaar. Na het concert is de bar open.

 

KAARTEN
in de voorverkoop via: www.leerorkest.nl

  • 10 euro – normaal tarief
  • 5 euro – CJP, 65+ en stadspas

aan de deur:

  • 15 euro

Alle inkomsten uit de kaartverkoop gaan naar de stichting Instrumentendepot Leerorkest. Na afloop van het concert wordt de opbrengst symbolisch overhandigd aan een vertegenwoordiger van het bestuur.

 

De organisatie van dit benefietconcert is in handen van Vital van Looveren // 020 – 463 55 03 of info@looveren.nl

De Stichting Oosterkerk stelt de Oosterkerk en vleugel gratis ter beschikking voor dit concert.

 

Zie ook:

 

Uitvoerenden