woensdag 30 maart 2022 07:00-08:00 uur

Ervaar de bijzondere lichtinval in de Oosterkerk tijdens dit ligconcert bij zonsopkomst. De sprankelende muziek van pianiste/componiste Marion von Tilzer wordt afgewisseld met enkele gedichten van buurtbewoners.

Aansluitend op het concert kan je aanschuiven voor een ontbijt (€5,-), mits vooraf gereserveerd via https://www.ticketkantoor.nl/shop/ontbijt-30mrt
Het ontbijt wordt mede mogelijke gemaakt door Frank’s Smokehouse, Potverdorie!, De Pindakaaswinkel en Rinus Bloemenhandel.

 

Aanvang concert: 7:00 uur
Ontbijt: ca. 8:00 uur

 

Afscheidsconcerten

Het einde van onze concertserie is helaas in zicht. Wethouder Touria Meliani is akkoord gegaan met de verkoop van de Oosterkerk aan Stadsherstel NV. Stadsherstel heeft een overeenkomst getekend met het Balletorkest en de Protestantse Kerk Amsterdam voor het toekomstig gebruik van het gebouw. Dat betekent dat op 31 maart na 36 jaar onze beheerstaak eindigt. Onduidelijk is gebleven hoe de Stichting Oosterkerk concerten zou kunnen blijven organiseren na de verkoop.

We gaan op een mooie manier afscheid nemen met een reeks concerten. De toegang is (meestal) gratis en iedereen is welkom, en nodig vooral anderen uit! We hopen op een onvergetelijk afscheid!

Los van deze afscheidsconcerten staat er deze maand natuurlijk nog veel meer gepland. Voor een compleet en actueel overzicht van de komende activiteiten, zie de agenda.

Uitvoerenden