Reserveren

Het is alleen voor de eerstvolgende concerten mogelijk te reserveren. Dit omdat de coronamaatregelen elk moment kunnen veranderen en dus ook het aantal reserveringen dat wij aan kunnen nemen. Wij doen ons best alles zo snel mogelijk te verwerken, maar alle administratie kost ons ook veel tijd. Wij hopen op uw begrip. Zodra het mogelijk is voor een concert te reserveren, verschijnt hieronder een link naar het reserveringsformulier.

Kom alleen naar de Oosterkerk als u een bevestigingsmail van ons heeft ontvangen.

Vragen? Stuur een e-mail naar info@oosterkerk-amsterdam.nl

Tot ziens in de Oosterkerk!

dinsdag 1 december 2020 – 20:00 uur – Jong Talent – Van A’dam Ensemble

Wachtlijst vol

maandag 14 december 2020 – 20:00 uur – Stille Nacht am Silbersee

Reserveren kan vanaf vrijdag 27 november 19:30 uur