Reserveren

Per concert is er plek voor een beperkt aantal bezoekers. U kunt zich via de link hieronder inschrijven. De eerste inschrijvers krijgen binnen een dag een bevestigingsmail met informatie over de voorschriften. Het formulier blijft na het maximum aantal inschrijvingen nog even ‘open’ zodat er een wachtlijst kan ontstaan. Het kan zijn dat iemand met een reservering niet kan komen en afzegt. Wij nemen dan contact op met de eerste op de wachtlijst. In het geval dat er veel meer inschrijvingen bij ons binnenkomen gaat het formulier ‘op slot’.

Kom alleen naar de Oosterkerk als je een bevestigingsmail van ons hebt ontvangen.

Vragen? Stuur een e-mail naar info@oosterkerk-amsterdam.nl

Tot ziens in de Oosterkerk!

Het is alleen voor de eerstvolgende concerten mogelijk te reserveren. Zodra het mogelijk is voor een concert te reserveren, verschijnt hieronder een link naar het reserveringsformulier.

zaterdag 19 september 2020 – 15:00 uur – Zaterdagmiddagconcert – Liefdesliederen – Helena van Heel & Naomi Tamura

Reserveren kan via dit formulier

vrijdag 25 september 2020 – 14:30 uur – Vrijdagmiddagconcert – Squaretet – ‘For the Future’

Reserveren kan via dit formulier