zaterdag 1 februari 2020 15:00-18:00 uur

Vind jij het ook leuk om met je buren in contact te komen? Nieuwgierig naar anderen hun hobbies en kwaliteiten? Op 1 februari delen we opgehaalde verhalen aan de hand van een interactieve kaart en experimenteren we met ideeën van en voor de buurt.

 

15.00 – 15.30 Presentatie interactieve buurtkaart

Afgelopen weken heeft Boulevard van Verbinding verhalen, ervaringen en ideeën opgehaald bij buurtbewoners op en rond de Eilandenboulevard. Op 1 februari delen we opgehaalde verhalen en ervaringen aan de hand van een interactieve kaart. Met elkaar gaan we in gesprek over ideeën voor de buurt en voor de Oosterkerk.

 

15.30 – 18.00 Ruilmarkt

Op de ruilmarkt van ideeën, producten en diensten krijg jij de kans jouw idee uit te testen of te experimenteren. Doe je mee? Meld je aan op boulevardvanverbinding@gmail.com en geef aan welke activiteit je graag een bijdrage wil leveren en kom met andere buurtgenoten in contact.

 

  1. Spelletjeshoek. Breng een spelletje naar keuze mee en daag buurtbewoners uit op een potje schaak. Kinderen krijgen ruimte om te tekenen. Na afloop neem je je spel weer mee
  2. Kledingruil. Breng max 10 kledingstukken mee (kledingstukken die verwassen zijn, gaten of vlekken nemen we niet in). Accessoires en schoenen mogen ook.
  3. Tweedehandsspullen: boeken, servies, (de spullen die overblijven neem je zelf weer mee)
  4. Eet en drinkcorner. Kun jij goed taarten bakken, bier brouwen, pasteitjes of andere snacks?
  5. Professionele photobooth. Laat een professionele foto maken
  6. Repair cafe. Hou je van repareren? Kleding of spullen? Neem je naaimachine of schroevendraaier mee.
  7. Workshop weven
  8. Mindful cursus
  9. Jouw idee, workshop, pitch, activiteit, kunstwerk