zondag 15 maart 2020 12:00-13:30 uur

Vanwege de nieuwe maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan zijn alle in de Oosterkerk geplande concerten t/m 31 maart 2020 afgelast. Wij hopen de concerten, of een deel daarvan, later in te halen en laten het weten als er daarover meer duidelijk is.

Het Helikon Kwartet speelt het programma ‘the circle of life’, met het kwartet in d klein, kv 421 van Mozart, dat hij schreef terwijl zijn vrouw hun kind ter wereld bracht, het strijkkwartet van Fanny Mendelssohn en tenslotte het zesde strijkkwartet van Felix Mendelssohn, dat hij schreef als hommage aan zijn zus Fanny, toen zij net was overleden.

Minstens drie keer per maand is er een gratis concert in de Oosterkerk. Op één zondagmiddag van de maand een koffieconcert en op de eerste dinsdagavond en één vrijdagmiddag van de maand treden (oud-)studenten van het Conservatorium van Amsterdam op. Deze concerten worden naast subsidie mogelijk gemaakt door uw vrijwillige bijdrage.

Foto: Juri Hiensch

Uitvoerenden