zondag 19 mei 2019 12:00-13:30 uur

Koffieconcert en CD-presentatie door de Nederlandse harpiste Sari van Brug. Sari heeft zich gespecialiseerd in de muziek van de Nederlandse hedendaagse componist, Herman Beeftink (1953).

De oorspronkelijk voor piano geschreven stukken heeft zij gearrangeerd voor de harp. De muziek valt binnen de genres: filmmuziek, minimal music en new age. Op Sari haar eerste solo-cd genaamd ‘One’ staan zestien stukken van componist Herman Beeftink. Zij speelt hiervan elf stukken op de Lyon & Healy Style 85E pedaalharp en vijf stukken op de Dusty Strings FH36S hakenharp om nog meer verschillende kleuren aan te brengen in de muziek.

 

 

Concerten in de Oosterkerk

Minstens drie keer per maand is er een gratis concert in de Oosterkerk. Op één zondagmiddag van de maand een koffieconcert en op de eerste dinsdagavond en één vrijdagmiddag van de maand treden (oud-)studenten van het Conservatorium van Amsterdam op. Deze concerten worden naast subsidie van de Werkgroep Kunst & Cultuur Oostelijke Binnenstad mogelijk gemaakt door uw vrijwillige bijdrage.

Uitvoerenden