vrijdag 23 december 2016 20:00-21:00 uur
Mannenkoor Harpe Davids

Kerstzangavond door mannenkoor Harpe Davids met samenzang en de beroemde Genemuider Bovenstem

Vrijdag 23 december aanstaande staat een Kerstzangavond op het programma. De zangers van mannenkoor Harpe Davids uit de Overijsselse tapijtstad Genemuiden komen voor deze gelegenheid naar de Oosterkerk. Het koor staat onder leiding van dirigent Minne Veldman. Organisten Harm Beens en Jan Koster zullen het koor begeleiden. De liederen van het koor zullen gaan over het Kerstverhaal: de geboorte van de Heere Jezus en de boodschap die Hij ook nu, anno 2016, voor ons allemaal heeft. De heer W. Mouw (student aan de Theologische School van de Gereformeerde Gemeenten in Rotterdam) zal over deze Kerstboodschap het één en ander uitleggen. Naast de Kerstzang van het koor zullen we ook samen zingen en zal de beroemde Genemuider Bovenstem te horen zijn.

Deze Kerstavond begint om 20:00 uur. Iedereen is van harte welkom. De toegang is gratis. Er zal een collecte worden gehouden voor het evangelisatiewerk dat door de Gereformeerde Gemeenten in Amsterdam wordt gedaan. We hopen op een muzikale, fijne en gezegende avond met elkaar.

Nieuwsgierig geworden naar het koor? Neem voor een voorproefje alvast een kijkje op de website: www.harpedavidsgenemuiden.nl

Uitvoerenden