Expositie Kunstenaarsvereniging Sint-Lucas van 6 t/m 8 april

Na een half jaar is Kunstenaarsvereniging Sint Lucas terug in de Oosterkerk. De leden laten recent werk zien. Geen thematentoonstelling, maar een proeverij van datgene waar de kunstenaars echt mee bezig zijn. Het werk is dus uiteenlopend in thema en uitvoering, maar allicht een startpunt voor nadere kennismaking met een kunstenaar en zijn oeuvre.

De deelnemende kunstenaars zijn:

Joke Plomp, Sjanie Bon, Katja Berkenbosch, Sjoerdtje Hak, Tjits van der Kooij, Alison Korthals Altes, Diane Lekkerkerker, Herman Deen, Jan van Dijk, Tjeerd Landman, Ingeborg Vreeswijk, Kees Reek, Hanneke Barendregt, Alex de Wolf, Patty van Hoften, Anneke Adama, Caro Schaars, Cilia Groenveld en Ruud Ritsma.

Opening: ‘
vrijdag 6 april 18.00

Open:
zaterdag 7 april van 12.00 tot 18.00
zondag 8 april van 13.00 tot 18.00

Voor meer informatie:

www.kunstenaarsverenigingsintlucas.nl

https://www.facebook.com/kunstenaarsvereniging/